Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 

Bent u op zoek naar een kunststof accubak? Uw voorkeur gaat uit naar een accubak die op maat gemaakt is? Zoek dan niet langer, Damme Kunststoffen heeft de accubak waarnaar u op zoek bent.

Damme Kunststoffen is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van kunststofproducten. Of u nu een watertank zoekt of een accubak, u zult alles vinden in ons grote assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een accubak, wilt u dan dat deze aan de volgende voorwaarden voldoet? Lichtgewicht, rot- en roestvrij, gemakkelijk schoon te maken, slag en stootvast, accuzuur bestendig materiaal, lange levensduur en bovenal in alle maten leverbaar? Accubak met strip om te bevestigen, motorkapsluiting op de accubak, ontluchting of roosters aan de zijkant van uw accubak. Dan is Damme Kunststoffen het bedrijf dat u zoekt!

Op onze website kunt u alle informatie vinden over accubak(ken) en in wat voor vormen wij ze allemaal kunnen produceren. Ook vindt u daar informatie over eventuele appendages als overvalsluiting of scharnieren. Voor verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen! Wij zijn sterk in maatwerk.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende links bekijken:
Accubakken, opvang/lekbakken en douchebakken.