Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

PRODOKA
NAW

Bent u op zoek naar de perfecte lekbak op maat? Zoek dan niet langer! Vertel ons welke maat lekbak u zoekt en wat de betreffende stof is die moet worden opgevangen. Wij vinden voor u de oplossing. Damme Kunststoffen is fabrikant en leverancier voor elke lekbak en opvangbak die voor uw bedrijf van toepassing is.

Wij van Damme Kunststoffen zijn een bedrijf dat zich specialiseert in kunststofproducten op maat, om aan de specifieke wensen van de klant te kunnen voldoen! Of u nu een lekbak zoekt om een bepaalde chemische stof op te kunnen vangen, maar u moet hierbij aan bepaalde milieueisen voldoen, of u zoekt een gekleurd stuk plexiglas, wij kunnen dit allemaal leveren. Neem een kijkje op onze website voor de vele mogelijkheden met betrekking tot opvang- en lekbakken.

Ons gehele assortiment en al onze mogelijkheden tot bijvoorbeeld het op maat maken van een lekbak, staan op onze website. Ook bieden wij een speciale reparatieservice aan, die u zal kunnen helpen met het repareren van uw reeds aangeschafte kunststofproducten.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende links bekijken:
Accubakken, opvang/lekbakken en douchebakken.

Lekbak