Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 

Bent u op zoek naar het betere maatwerk kunststof? Damme Kunststoffen maakt met grote regelmaat prototypes. Het ontwerp wordt door de klant aangeleverd en door Damme gemaakt. Volgens klantenspecificatie ontstaat er een nieuw product. Bent u op zoek naar een van de volgende producten die op maat gemaakt kan worden? Opvangbakken en lekbakken van kunststof, accubakken, tanks met alle mogelijke aansluitingen, vaten, spoelmeubelen, vloerroosters, gvk traptreden, overige chemische bestendige vloeren. Dan zult u bij Damme Kunststoffen zeker vinden wat u zoekt!

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekend onder de naam Goede Plastics-Prodoka, is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van kunststofproducten. Of u nu een watertank zoekt of een accubak, u zult alles vinden in ons grote assortiment. Wij bieden gespecialiseerd en specifiek maatwerk in diverse kunststof producten aan. Ook is het bij ons mogelijk om reparatie op locatie te doen. Dit vergemakkelijkt het proces voor u. Van kunstwerkstuk tot een commercieel product als het van kunststof is zit u bij Damme goed.

Voor alle informatie over ons maatwerk in kunststof, verwijzen wij u naar onze uitgebreide website. Mocht u na het vinden van uw gewenste product nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! Door middel van ons telefoonnummer, kunt u ons gemakkelijk te bereiken.

Voor meer informatie over onze kunststofproducten kunt u hier klikken.

Maatwerk kunststof