Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

PRODOKA
NAW

Een drinkwatertank zonder vervelende smaak, Damme Kunststoffen ziet het fabriceren ervan als haar taak. Voor een schoonwatertank zijn wij uw specialist, wij hebben verschillende appendages zoals draadstompen, ontluchting, kranen, knelkoppelingen, in en uitvoer e.d. Elke vorm watertank maken wij op maat.
Met een vuilwatertank aan boord voorkomt u onnodig watervervuiling. Sanitair en afvalwater van boten komt vaak nog rechtstreeks in het water terecht. Met subsidies stimuleerde de provincie Noord-Holland om botenbezitters een vuilwatertank in te laten bouwen. Het is wel belangrijk om de watertank vakkundig te laten installeren om de veiligheid te waarborgen en geurhinder te voorkomen. Bent u in het bezit van een boot en op zoek naar een bedrijf dat een watertank voor u op maat kan maken en installeren? Zoek dan niet verder, wij zijn het bedrijf voor u!

Damme Kunststoffen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststofproducten op maat maken en installeren. Een watertank hebben wij snel voor u op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook repareren wij ter plaatsen als dit nodig mocht zijn.

Op onze website kunt u terecht voor alle informatie over het maken en installeren van een watertank. Heeft u gevonden wat u zocht, maar nog wat verdere vragen? Aarzel dan niet en neem snel contact op.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende pagina's bekijken:
Drinkwatertanks, Brandstoftanks en Tanks voor schoon water.

 

Watertank