Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven


NieuwsbriefDAMME KUNSTSTOFFEN STERK IN MAATWERK!

Bij ons kunt u o.a. terecht voor uw watertank
Waaronder: vuilwatertanks, drinkwatertanks. Olietanks, opvangbakken/lekbakken, vaten, jerrycans, accubakken, drijfboxen (stabiliseren voor woonarken) tankaanpassingen, reparatie etc.

Wij bouwen in elke gewenste maat en vorm
Voor zowel de Scheep- vaart, Pleziervaart, Jachtbouwers, als voor andere doelgroepen, bouwen wij kunststofproducten op maat. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Mogelijkheden:
Aan de hand van een tekening wordt de watertank of opvangbak op maat gemaakt. Verschillende kunststofappendages zijn mogelijk zoals: vulopening, ontluchting, klotsschotten, hand- mangaten. Zo nodig wordt de watertank rondom verstevigd met een stalenbuis die omkleed is met HDPE profielen.

De producten zijn gegarandeerd onderhoudsvrij!

Voordelen van kunststof watertanks en opvangbakken:
Voordelen van kunststof watertanks en opvangbakken: - Licht in gewicht (1/3 van roestvast staal), sterk en taai, neemt geen water op, temperatuur -50 c tot + 105 c, chemisch en chloor bestendig, algenwerend, onderhoudsvrij, isolerend materiaal, zeer gladde oppervlakte, - Voorzien van hygiŽne keurmerk (geschikt voor drinkwater),slag- en stootvast, geen roest / oxidatie in de tank, zeer lange levensduur, condensvorming is nihil, aansluitingen voor vullen, leegpompen, aftappen e.d. op elke gewenste plek, aanpassingen en eventuele reparaties op locatie mogelijk!

Kunststof produkten van Damme kunststoffen

Wij zijn eveneens groothandel van o.a : Plexiglas en Lexan (onbreekbaar)
voor uw carports, serres, bootramen en douchecabines. De toepassingen van kunststoffen zijn legio en daarom ook steeds populairder.

Wat een timmerman met hout kan,  kunnen wij met kunststof.

Vriendelijke groet,
Debby Damme

Directeur

Chrysantenstraat 6 BG
1031 HT Amsterdam
Tel:
00-31-(0)20 - 482 16 67
Fax:
00-31-(0)20 - 482 44 54
  E-mail: info@dammekunststoffen.nl