Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 

Bent u op zoek naar lekbakken waarin zich GVK roosters bevinden en wellicht een chemische bestendige vloer van glasvezel? Zoek dan niet verder, bij Damme Kunststoffen vindt u het zeker allemaal.

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekend als Goede Plastics-Prodoka produceert al meer dan 25 jaar kunststof speciaalwerk en maatwerk. Wij fabriceren en leveren producten voor alle mogelijke industrieen, waaronder de fotografische, chemische, en levensmiddelen industrie. Ook voor de overheid en semi-overheidsinstellingen krijgen wij opdrachten. Roosters als chemische bestendig vloeren bieden grote voordelen. Glasvezelversterkte kunststof is licht in gewicht, onverwoestbaar, slijtvast, goede mogelijkheden om de vloer op maat te maken. De referenties van o.a. de KLM kunt u terugvinden op onze website. Wist u dat wij reparaties op locatie uitvoeren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bent u op zoek naar kunststof bakken met de zogenaamde GVK-roosters (Glasvezel Versterkte Kunststof) en traptrede van GVK of trapleuningen van GVK? Wacht dan niet langer, wij hebben het product dat u zoekt!

Op onze website kunt u terecht voor alle informatie over ons bedrijf, onze producten, onze referenties en leveringsvoorwaarden. Mocht u nog verdere vragen hebben over de voordelen van GVK-roosters of bepaalde accubakken, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen!

 

Gvk roosters