Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 

Bent u op zoek naar stevige, in verschillende maten verkrijgbare jerrycans? Of zoekt u liever een op maat gemaakte lekbak? Zoek dan niet verder, bij ons bent u aan het goede adres!

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekent als Goede Plastics-Prodoka produceert al meer dan 25 jaar kunststof speciaalwerk en maatwerk. Wij fabriceren en leveren producten voor alle mogelijke industrieen, waaronder de fotografische, chemische, en levensmiddelen industrie. Ook voor de overheid en semi-overheidsinstellingen krijgen wij opdrachten. De referenties van o.a. de Koninklijke Landmacht kunt u allemaal terugvinden op onze website. Bovendien repareren wij op locatie, om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te houden. Bent u op zoek naar een specifieke soort jerrycans die bestendig zijn tegen allerlei soorten chemische stoffen? Wacht dan niet langer, wij hebben precies datgene wat u zoekt!

Ons gehele assortiment en al onze mogelijkheden tot bijvoorbeeld het op maat maken van een lekbak, staan op onze website. Ook bieden wij hier een grote verscheidenheid aan jerrycans en opvangbakken voor allerhande chemicalien aan. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen!

Voor meer informatie over jerrycans en aanverwante producten, kunt u ook eens onze volgende pagina's bekijken:
jerrycans en vaten van kunststof.

Jerrycans