Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

PRODOKA
NAW

Bent u op zoek naar kunststof bakken voor uw bedrijf, maar bevallen de zogenaamde standaard series u niet? Of u nu op zoek bent naar kunststof accubakken, opvangbakken of lekbakken, wij zijn het bedrijf waarnaar u op zoek bent.

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekend als Goede Plastics-Prodoka uit Landsmeer, produceert al meer dan 25 jaar kunststof speciaalwerk en maatwerk. Wij fabriceren en leveren producten voor alle mogelijke industrieen, waaronder de fotografische, chemische, en levensmiddelen industrie. Ook voor de overheid en semi-overheidsinstellingen krijgen wij opdrachten. De referenties van o.a. de Koninklijke Landmacht, KLM, Musea of ziekenhuizen, kunt u allemaal terugvinden op onze website. Naast dit, repareren wij op locatie om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te houden! Bent u op zoek naar kunststof bakken? Wacht dan niet langer, wij hebben de kunststof bakken die u zoekt.

Voor alle informatie over kunststof bakken en al onze andere kunststofproducten kunt u terecht op onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende links bekijken:
Accubakken, opvang/lekbakken en douchebakken.

Kunststof bakken