Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 

Heeft u een bedrijf dat zich bezighoudt met fotografie, chemie of zelfs levensmiddelen? Bent u op zoek naar kunststof producten met een lange levensduur? Zoek dan niet verder, bij Damme Kunststoffen bent u aan het juiste adres.

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekend als Goede Plastics-Prodoka, is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het produceren, leveren en repareren van kunststof producten. Wij fabriceren en leveren producten voor alle mogelijke industrieen. Ook krijgen wij opdrachten van de overheid en semi-overheidsinstellingen. Wij maken producten op maat voor elk bedrijf waarbij bijvoorbeeld milieueisen worden opgelegd voor het opvangen van gevaarlijke en/of schadelijke stoffen zoals chemicalien, olien en vetten. Daarnaast repareren wij op locatie en kunt u bij ons terecht voor het aanzetten van appendages.

Op onze website kunt u ons gehele assortiment aan kunststof producten zien. Naast fabricage van kunststof producten, beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmateriaal. Wacht dus niet langer en laat ons voor u de perfecte oplossing vinden.

Voor meer informatie over onze kunststofproducten kunt u hier klikken.

Kunststof producten