Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

PRODOKA
NAW

Voldoet uw opvangbak voor de chemische stoffen niet aan de gewenste eisen? Is hij misschien net iets te groot of juist niet groot genoeg? Bent u op zoek naar de perfecte oplossing? Zoek dan niet verder! Wij maken opvangbakken en lekbakken van verschillende kunststof materialen, geheel voor u op maat.

Damme Kunststoffen is een bedrijf dat aan al uw wensen voldoet, op het gebied van maatwerk van kunststofproducten. Neem bijvoorbeeld een opvangbak. Deze kunnen wij snel leveren. Tevens rot en roest het gebruikte materiaal niet, is het gemakkelijk schoon te maken en te houden, is het slag en stootvast en heeft het een lange levensduur. Een opvangbak voorzien van een ventilatieroosters, een opvangbak met ontluchtingsnippel, opvangbakken met handvatten of een motorkapsluitingen of andere sluitingen. Ook voldoen de opvangbakken aan de CPR-richtlijnen. Wij kunnen ook speciaal voor u een opvangbak op maat maken, om aan uw specifieke wensen te voldoen! Wacht niet langer en neem snel een kijkje op onze website.

Al onze producten staan op onze website beschreven. Heeft u de perfecte opvangbak gevonden? Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen! Damme Kunststoffen: Sterk in Maatwerk.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende links bekijken:
Accubakken, opvang/lekbakken en douchebakken.

Opvangbak