Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo damme
 

Zoekt u plexiglas in vrolijke en hippe kleuren voor een ijzersterk interieurdesign. Damme Kunststoffen heeft maar liefst 80 verschillende kleuren plexiglas in haar assortiment. Of zoekt u toch gewoon liever een stukje helder of opaal acrylaat plaat of plexiglas? Zoek dan niet langer; wij hebben het plexiglas dat u zoekt.

Damme Kunststoffen is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het maken van kunststofproducten. Bij ons kunt u dan ook terecht als u op zoek bent naar plexiglas. Het is 10 maal sterker dan glas, weegt maar de helft van wat glas weegt en is kleur- en lichtecht. Ons plexiglas is onder andere toe te passen als een achterwand, zijwand, deur, lichtkoepel, douchewand en nog zoveel meer. Wij leveren zowel platen plexiglas als producten van plexiglas. Zoekt u een award, een plexiglas kap, of acrylaat koker, wij kunnen dit voor u verzorgen.

Voor alle informatie over lexan, plexiglas, polycarbonaat en de oneindige mogelijkheden, verwijzen wij u naar onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Damme Kunststoffen: Sterk in Maatwerk!

Klik hier om naar onze pagina te gaan met informatie over plexiglas.

Plexiglas