Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

PRODOKA
NAW

Bent u op zoek naar speciale kunststofvaten om uw chemicalien in te kunnen bewaren? Damme Kunststoffen heeft de vaten die u nodig heeft.

Damme Kunststoffen, voorheen beter bekend als Goede Plastics-Prodoka, is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het fabriceren, leveren en repareren van kunststofproducten. Voor kunststofvaten kunt u zeker bij ons terecht! Ook voor kleinere aantallen vaten schrikken wij niet terug. Wij onderscheiden ons van andere concurrenten door niet alleen de vaten te leveren, maar u ook te helpen met eventuele aanpassingen, zoals bijvoorbeeld kranen installeren of andere appendages naar wens. Sommige kunststofvaten kennen het X-kenmerk en zijn daardoor uitermate geschikt voor de opslag en het transport van zeer gevaarlijke, gevaarlijke en minder gevaarlijke stoffen.

Damme Kunststoffen heeft zeker de vaten die u zoekt. Op onze website kunt u terecht voor alle informatie over onder andere de leveringsvoorwaarden. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen!

Voor meer informatie over jerrycans en aanverwante producten, kunt u ook eens onze volgende pagina's bekijken:
jerrycans en vaten van kunststof.

Vaten