Terug naar Home Terug naar Home
Materialen nog niet beschikbaar
 
- Accubakken  
- Betonbescherming  
- Milieu  
- Opvangbakken (serie werk)  
- Opvang-lekbakken (maatwerk)
- Pallet (kunststof)  
- Plexiglas  
- Productvoorbeelden  
- Rijplaten  
- Speciaalwerk  
- Spoelmeubels
  (foto)grafisch
  
- Vaten van kunststof  
- Verlichting  
- Vetafscheiders(Monsternameput) 
- Watertanks

 

logo
 


Bent u op zoek naar de perfecte vetafscheider  op maat? Zoek dan niet langer! Vertel ons welke maat vetafscheider u zoekt en wat de betreffende stof is die moet worden opgevangen. Wij vinden voor u de oplossing. Damme Kunststoffen is fabrikant en leverancier voor elke vetafscheider en vetput die voor uw bedrijf van toepassing is.

Wij van Damme Kunststoffen zijn een bedrijf dat zich specialiseert in kunststofproducten op maat, om aan de specifieke wensen van de klant te kunnen voldoen! Of u nu een vetafscheider zoekt om een bepaalde stof op te kunnen vangen, maar u moet hierbij aan bepaalde milieueisen voldoen, of u zoekt een gekleurd stuk plexiglas, wij kunnen dit allemaal leveren. Neem een kijkje op onze website voor de vele mogelijkheden met betrekking tot vetafscheiders en vetputten.

Ons gehele assortiment en al onze mogelijkheden tot bijvoorbeeld het op maat maken van een vetafscheider, staan op onze website. Ook bieden wij een speciale reparatieservice aan, die u zal kunnen helpen met het repareren van uw reeds aangeschafte kunststofproducten. Bel ons ook gerust voor maatwerk vetputten/vetafscheiders en tijdelijke vetputten/vetafscheiders.

Voor alle informatie over onze vetafscheiders, verwijzen wij u naar onze website. Voor eventuele verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Voor meer informatie over gerelateerde producten kunt u ook eens de volgende links bekijken:

Vetafscheiders

Vetafscheiders