Start Start
Start Product foto's Materialen Referenties Contact Leveringsvoorwaarden
 
  - Accubakken
  - Controleputten
  - Chemischbestendigeroosters
  - Inspectieputten
  - Jerrycans
  - Milieu
  - Opvang/lekbakken (maat/seriewerk)
  - Pallet (kunststof)
  - Plexiglas
  - Productvoorbeelden
  - Putten
  - Rijplaten
  - Roosters
  - Speciaalwerk
  - Spoelmeubels (foto)grafisch
  - Stellingkasten
  - Vaten van kunststof
  - Verlichting
  - Vetafscheiders(Monsternameput)
  - Watertanks
   
  - Bedrijfsinfo
Damme
Binairstraat 10
1033 MN Amsterdam
Tel:  00-31-(0)20 - 482 16 67
Fax: 00-31-(0)20 - 482 44 54


Openingstijden
(Bezoek alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag
Van 8:00 tot 16:45u
Vrijdag van 8:00 tot 15:30u
Openbare ruimte
 

Kunststof Schaatsbaan

kunststofschaatsbaan

 

Deze Kunststof ijsplaten maken schaatsen het hele jaar mogelijk! De Kunststof ijsplaten hebben ogenschijnlijkl het zelfde gevoel als vers schoongemaakt ijs. Er zijn bij deze kunststofplaten geen koelsystemen meer nodig!
Volgende types of polyethylene: PE-HD (hoge hittebestendigheid), PE-HMW, PE-UHMW.
kunststofschaatsbaan

De Kunststofplaten zijn geschikt voor binnen maar door de Uv bestendigheid van de ijsplaten kunt u ze ook het hele jaar door buiten gebruiken om te schaatsen. Of het nu wordt gebruikt in een recreatiepark, hotel, stadion of op ijsbanen, de Kunststof ijsplaten zijn voor elke locatie geschikt.

 

Daarnaast hebben de Kunststof ijsplaten:
-Uitstekende glij-eigenschappen
-Zijn ze Fysiologisch veilig volgens de BfR, FDA en EU-regelgeving
-Hoge duurzaamheid
-Goede chemische bestendigheid tegen reiniging
-Geen carrosie
-Consistente kwaliteit van het oppervlak
-Zeer goede verwerkingscapaciteit
-Zeer veelzijdig een eenvoudig werken met UV-stabilisatie (speciale optie: een 10 jaar garantie)
-Geschikt voor gebruik in een brede bereik van temperaturen

Onder normale omstandigheden, kunt u voor maximaal 10jaar schaatsen op de kunststof ijsbanen zonder dat het broos of versleten raakt.

Met de Kunststof ijsplaten bespaart u op de kosten van het onderhoud van de ijsbanen voor het gladmaken van het oppervlak. De ijs en koelsystemen zijn overbodig. U zult niet alleen kosten besparen maar ook door de energiebesparing een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu.

Met de Kunststof ijsplaten / ijsbanen is uitstekend te werken. Het is eenvoudig gesneden voor messing en groef installatie. We kunnen de kunststof ijsplaten ook voorbereiden naar uw speciale wensen.

kunststofschaatsbaankunststofschaatsbaan

 

Deze kunststof opslagkist met houtenbekleding heeft als functie dat het een bankje is waar je op kunt zitten. Maar dient tevens als opslagkist. Bent u op zoek naar een opslagkist voor in uw tuin of op uw boot? Damme Kunststoffen maakt dit voor u op maat. Deze kunststofkist is speciaal gemaakt voor een wooncooperatie zij plaatsen deze kist in een park.     

kunststof trapkunststof trap op maat gemaakt
Kunststof trap op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een kunststof trap voor in bijvoorbeeld uw zwembad of op een andere (buiten) locatie? Damme Kunststoffen produceert het op maat voor u. De kunststof trap kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Doordat het van kunststof HdPE materiaal gemaakt wordt, is de trap slagvast en dus vandalisme bestendig.

Dit geluidsscherm is tevens een plantenbak. Dit hebben wij geleverd voor Knipscheer en zal komen te staan in Amsterdam. Damme Kunststoffen maakt van alles op maat. Bent u op zoek naar kunststof producten op maat? Dan bent u bij Damme aan het juiste adres. 

kunststof drijver

 Damme Kunststoffen maakt kunststof drijvers op maat.We maken grote drijvers, maar ook kleine drijvers. Vraag naar onze mogelijkheden   

Bent u op zoek naar een kunststof trap voor in uw vijver of voor bij uw zwembad? Damme Kunststoffen maakt een trap voor uw op maat. kunststof zwembad trap, kunststof vijver trap  

kunststof trap op maat
  Concept & design Lexikan