Start Start
Start Product foto's Materialen Referenties Contact Leveringsvoorwaarden
 
  - Accubakken
  - Controleputten
  - Chemischbestendigeroosters
  - Inspectieputten
  - Jerrycans
  - Milieu
  - Opvang/lekbakken (maat/seriewerk)
  - Pallet (kunststof)
  - Plexiglas
  - Productvoorbeelden
  - Putten
  - Rijplaten
  - Roosters
  - Speciaalwerk
  - Spoelmeubels (foto)grafisch
  - Stellingkasten
  - Vaten van kunststof
  - Verlichting
  - Vetafscheiders(Monsternameput)
  - Watertanks
   
  - Bedrijfsinfo
Damme
Binairstraat 10
1033 MN Amsterdam
Tel:  00-31-(0)20 - 482 16 67
Fax: 00-31-(0)20 - 482 44 54


Openingstijden
(Bezoek alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag
Van 8:00 tot 16:45u
Vrijdag van 8:00 tot 15:30u
Brandstoftanks
6 1 2 3 4 5

Brandstoftanks op maat gemaakt!

NIEUW: Jerrycan wit en rood van 6 en 25 liter voor brandstof.

De 6 liter jerrycans zijn zeer handig in gebruik.
#Dankzij de dosering kan nauwkeurig de stroming van de brandstof in de gaten gehouden worden.
#Ontgrendelen door het omzetten van de dop!
#Druk op de knop en de brandstof gaat pas lopen.
#Schoon en eenvoudig te bedienen!

De 25 liter containers zijn gemaakt van HDPE en goedgekeurd voor het transport van brandstof. De tankjes zijn inclusief handvat.

De pomp pompt 7,5 liter in een minuut met een vergrendeling voor de trekker. Aan de 1,5 meter lange slang zit een flexibele mondstuk gemonteerd.

Voor vragen over dit product kunt u ons altijd bellen of mailen.


Brandstof jerrycan met flexibel mond stukBrandstof jerrycans

 

watertank brandstoftank

Brandstoftanks op maat

Damme Kunststoffen maakt kunststof brandstoftanks op maat. Deze brandstoftank hebben wij gemaakt voor een klant in Dubai. Het is een brandstoftank en watertank in één RVS frame. Door de temperatuursverschillen en de hoge temperaturen waar de tank mee te maken krijgt, is de tank extra dik uitgevoerd. Tijdens de productie van deze tank hebben we nauw samengewerkt met de klant, om alle wensen te realiseren.
Bent u op zoek naar een brandstoftank van kunststof? Dan bent u bij Damme aan het juiste adres.

 


 


Mogelijkheden brandstoftanks op maat
De kunststof brandstoftanks kunnen aan de hand van een tekening op maat gemaakt worden om daarmee aan u wensen te voldoen.
Wij kunnen de kunststof brandstoftank naar wens leveren met verschillende kunststof appendages zoals: sokken, slangtule,door- en afvoeren, in- en uitgang, klotsschotten ook wel slingerschotten genoemd met doorstroomgaten, vulopening, ontluchting, hand- mangaten en inspectieluiken. Tanks kunnen verstevigd worden met stalenbuis omkleed met hdpe profielen. Waardoor de brandstoftank gegarandeerd onderhoudsvrij is. 
Regelmatig blijkt dat de gereserveerde ruimte voor schoonwatertanks en vuilwatertanks en/of brandstoftanks niet toereikend zijn voor een standaard tank. Bovendien kan het een grote besparing opleveren als b.v. een watertank op een oncourante plek geplaatst kan worden.
Verder hebben wij ook een aantal rotatiegegoten vuilwatertanks en schoonwatertanks in ons assortiment.

Wil u een prijs voor een op maat gemaakte brandstoftank? Mail dan een schets of de afmetingen van de tank naar info@dammekunststoffen.nl

brandstoftanks


Verkleinen van brandstoftank, aanpassen brandstoftanks
In tractors en auto's worden vaak standaard tanks geleverd die niet passen of aangepast moeten worden. Damme Kunststoffen past standaard tanks aan, wij verkleinen kunststof brandstoftanks en maken brandstoftanks op maat.

repareren brandstoftank

Brandstoftanks repareren, benzinetanks repareren, dieseltanks repareren, of kunststof brandstoftanks aanpassen, kunststof brandstoftanks verkleinen.

verkleinen brandstoftank

repareren brandstoftank, repareren benzine tank, repareren dieseltank

Repareren van brandstoftanks, repareren van benzinetanks, repareren van dieseltanks u kunt bij Damme Kunststoffen terecht. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw kunststof brandstoftank kan repareren? Vraag naar de mogelijkheden.

Repareren plastic tanks, plastic tanks aanpassen, ook daarvoor kunt u bij Damme Kunststoffen terecht. Heeft u een kunststof of plastic tank die aangepast moet worden? Of moet uw plastic tank gerepareerd worden? Damme Kunststoffen repareert uw kunststof tank en/of uw plastic tank.

Materiaal
Zowel de brandstoftanks, schoonwater, vuilwatertanks en overige tanks worden gemaakt van HDPE wat staat voor Hogedruk Polyethyleen. De meest gangbare kleuren zijn zwart, blauw en naturel (wit).
Het plaatmateriaal hdpe (Simona) is getest en heeft een keurmerk waardoor het geschikt is voor de levensmiddelenindustrie (watertanks).
Gebruik van de standaard tanks als brandstoftank geschied geheel op eigen verantwoording, ondanks dat de tanks uitstekende eigenschappen hebben voor gebruik van diesel en benzine, wil de fabrikant zich indekken tegen doorzweten op lange termijn. 

Voordelen van kunststoftanks boven die van stalentanks (rvs)
Gewoonlijk werden alle tanks voor wateropslag en dieselolie gemaakt van roestvast staal(rvs) , door ervaringen in de loop der jaren is het vertrouwen in het materiaal: (hdpe) kunststof gegroeid. Bij een zorgvuldige afweging komt men tot de conclusie dat hdpe kunststoftanks vele voordelen kent boven de traditionele rvs tank en vooral ook prijstechnisch interessanter is geworden. Het nog steeds gebruik maken van stalentanks komt vooral voort uit traditie en dat is jammer want kunststof watertanks kent vele voordelen.

Materiaal eigenschappen
 - Licht in gewicht (1/3 van roestvast staal)
 - Sterk en taai
 - Geen water opname
 - Steriliseerbaar
 - Temperatuur -30 c tot + 80 c
 - Chemisch en chloor bestendig
 - Algenwerend
 - onderhoudsvrij
 - Isolerend materiaal
 - Zeer gladde oppervlakte

Uw voordelen

 • praktisch elke maat en vorm leverbaar
 • Voorzien van hygiëne keurmerk (geschikt voor drinkwater)
 • Slag en stootvast
  - Geen roest / oxidatie in de tank
  - Onderhoudsvrij
  - zeer lange levensduur
 • Condensvorming nihil
 • aansluitingen voor vullen, leegpompen, aftappen e.d. op elke gewenste plek
 • aanpassingen en eventuele reparaties op locatie mogelijk

Toepassingen

 • Campers/Motorhomes
 • Pleziervaartuigen
 • Scheepvaart
 • Jachtbouwers
 • Industrie
 • Aanhangbouwers
 • Woonboten
 • Zomerhuisjes
 • Caravanbouwers
 • Elke bestaande of nieuwe situatie waar vraag is voor het opslaan van water/oliën/diesel/afvalwater e.d.       

  kunststof tank voor in boot op maat

  watertanks kunststof speciale vorm
  Damme kunststoffen is gespecialiseerd in het maken van speciaalwerk. Bent u op zoek naar een kunststof brandstoftank
  met een speciale maatvoering? Dan kunnen wij dat voor u produceren. Kunststof brandstof tanks op maat, kunststof brandstof tanks met een speciale maatvoering, brandstoftanks in de vorm van uw boot, brandstoftanks voor in uw auto, Damme Kunststoffen kan het voor u produceren.

   

  kunststof tank op maat

  kunststof watertank op maat


  tank met afsluitbare dop brandstoftank maatwerk

  NIEUW: Brandstoftank met afsluitbare benzinedop. Damme Kunststoffen levert op uw tank een afsluitbare dop, zodat mensen niet uw benzine uit de tank kunnen halen. Bent u op zoek naar een kunststof brandstoftank met een afsluitbare dop? Dan bent u bij Damme aan het juiste adres. Kunststof tank met afsluitbare benzinedop, nu leverbaar bij Damme Kunststoffen


    

brandstoftank op maat

 

Bent u op zoek naar een dieseltank, benzine tank, brandstoftank? Damme Kunststoffen produceert brandstoftanks op maat. We kunnen de tank maken aan de hand van een mal, met de aansluitingen die u wenst.
Brandstoftanks voor in uw auto, dieseltanks voor in uw auto, brandstoftanks voor in uw boot. Benzinetanks op maat van kunststof. Brandstoftanks met een speciale vorm, dieseltanks met een speciale vorm, dieseltanks op maat gemaakt, brandstoftanks op maat gemaakt. Bij Damme Kunststoffen bent u aan het juiste adres.

kunststof brandstoftank op maat

dieseltank op maat gemaakt met aansluitingen

 


 

adblue tank op maat gemaakt

Damme Kunststoffen heeft deze Ad-blue tank op maat gemaakt. De Adblue tank heeft een speciale kraan die op slot kan. Op die manier kan de brandstof niet uit uw tank gestolen worden. Bent u op zoek naar een tank op maat gemaakt? Damme Kunststoffen levert maatwerk tanks tegen scherpe prijzen en van goede kwaliteit. Mail ons de afmetingen en eventueel een schets door en dan maken wij voor u een mooie prijs.

kunststof adblue tank op maat gemaakt

adblue tank op maat gemaakt met kraan die op slot kan

Kunststof adblue tank, op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een kunststof tank op maat gemaakt? Dan bent u bij Damme aan het juiste adres.

pvc kogelkraan met slot

Kunststof Adblue tank op maat gemaakt, met PVC kogelkraan met slot, tegen diefstal.


dieseltank met aanvoer kunststof

dieseltank op maat

kunststof tankje met niveaumeting

Damme Kunststoffen produceert kunststof brandstoftanks op maat. Bent u op zoek naar dieseltanks op maat, brandstof tanks op maat, benzine tanks op maat. Dan zit u bij Damme Kunststoffen goed.

 

Dieseltanks op maat

 Damme Kunststoffen heeft deze kunststof dieseltanks op maat gemaakt. Wilt u uw tank op maat gemaakt hebben volgens uw mal? Damme Kunststoffen maakt het voor u! Dieseltank op maat, Dieseltank volgens mal geproduceerd.      

Dieseltank volgens mal op maat

Kunststof brandstoftank met afsluitbare dop

brandstoftank naturel

Daarnaast maken wij tanks exact volgens u mal na. Heeft u een brandstof tank, maar is deze aan vervanging toe? Damme Kunststoffen maakt een nieuwe exemplaar na!

kunststof brandstoftank volgens mal

 

Damme Kunststoffen produceert kunststof brandstoftanks op maat. Bent u op zoek naar dieseltanks op maat, brandstof tanks op maat, benzine tanks op maat. Dan zit u bij Damme Kunststoffen goed. Ook leveren we de kunststof tanks met afsluitbare dop. Zo weet u zeker dat uw brandstof veilig is. De tanks kunnen we van zwart kunststof maken, maar ook van naturel kunststof. Zo kunt u het vloeistof niveau er doorheen zien.

doorschijnende kunststof tank

 

Maatwerk van kunststofwatertanks en andere producten;
Wij fabriceren naast watertanks op maat o.a. douchecabines en douchebakken op maat, bekleden van kunststof wanden, kunststofvloeren, kunststofaanrechtbladen op maat, opvangbakken, accubakken, vaten e.d.
Uiteraard zijn onze producten ook geschikt voor de industriële en particuliere sector.
Meer foto's >>

 

 

Einde Pagina Terug naar boven arrow-up

  Concept & design Lexikan